Werken bij Timesavers International B.V. - Jouw werk?

Werken bij Timesavers International B.V.


Timesavers International B.V. te Goes is onderdeel van de Timesavers Groep, wereldwijd de meest vooraanstaande producent van industriële breedbandschuur- en slijpmachines. De Groep heeft vestigingen in Nederland, Amerika en China. Vanuit Goes realiseren we met een team van circa 85 mensen de verkoop, ontwikkeling, en productie van met name hoogwaardige metaalmachines, voor klanten over de hele wereld. Wij onderscheiden ons door een sterk innovatief vermogen, technical leadership, en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.Filteren:

Timesavers International B.V.  |  
Financieel economisch / Accountancy  |  
Goes  |  
40  uur   
|   HBO
Timesavers International B.V.

  Financieel economisch / Accountancy
   Goes
  40 uur   
HBO
Ben jij ervaren op het gebied van financiële administratie, bij voorkeur binnen een productiebedrijf, werk je secuur en doelgericht en krijg je energie van het coördineren van de Teamwerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onderstaande functie! Hoofd Financiele Administratie (fulltime):
Bekijk Vacature
Timesavers International B.V.  |  
Techniek  |  
Goes  |  
40  uur   
|   MBO
Timesavers International B.V.

  Techniek
   Goes
  40 uur   
MBO
Timesavers International B.V. te Goes is onderdeel van de Timesavers Groep, wereldwijd de meest vooraanstaande producent van industriële breedbandschuur- en slijpmachines. De Groep heeft vestigingen in Nederland, Amerika en China. Vanuit Goes realiseren we met een team van circa 85 mensen de verkoop, ontwikkeling, en productie van met name hoogwaardige metaalbewerkingsmachines, voor klanten over de hele wereld. Wij onderscheiden ons door een sterk innovatief vermogen, technical leadership, en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een kandidaat voor onderstaande functie:
Bekijk Vacature

www.eenvacaturebij.nl www.werkenbijtimesaversint.nl https://www.facebook.com/TimesaversInternational/ https://www.timesaversint.com/